One direction

One direction för mig..är inte bara ett stort band! utan dom är min värld! dom har gjort mitt liv bättre! när dom är ledsna..är jag ledsen, när dom är glada är jag glad! när dom är arga..är jag arg!
Jag älskar dom där killarna på trapporna! & jag gillar dom där killarna från x-factor! jag gillar alltså inte bara själva one direction killarna! one direction för mig.. jadu! det är allt! dom betyder mycket för mig! och vissa som läser detta nu kanske tycker att jag ljuger och att detta är bara skit! men sluta läs då! jag gillar dom för hur dom är inte för hur dom ser ut bara! jag älskar killarna som finns inerst inne! :)
Jag älskar one direction killarna men något säger mig att.. jag gillar killarna som kom med i x-factor!
Många av er såg inte ens x-factor när dom var med! men ändå så säger ni att ni gjorde det!..
Lyssna noga nu! på facebook så hade en tjej frågat om man är en directioner fortfarande om man bara gillar en i one direction mer än dom andra, vissa hade skrivit att , nej då är du ingen äkta directioner osv..
Men jag tycker att Gillar man en i one direction tex Zayn, om vi nu säger att du gillar Zayn mer än dom andra killarna så är du fortfarande en ÄKTA directioner! för du kanske bara gillar han mer för att han kanske är snyggast? och då är ju dom andra liksom mindre än snyggast om vi säger så.. och då är man ju fortfarande en äkta directioner!, så tycker jag iallafall! för jag gillar ju själv Harry lite mer än dom andra, men jag kallar fortfarande mig för en äkta directioner för i min värld, eller i denna värld så är jag en äkta directioner ändå! :)
 
Ja jag vet detta blev säkert lite komplicerat! men om du inte förstår mig så läs detta om och om igen! för de här är viktigt!...
 
Tack iallafall för att du läste! hoppas att ni förstår hur vissa känner sig!.. :)
 
/Sandra directioner Styles! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0